Advies & Training

'De reacties van de egocoaches waren zeer enthousiast en positief.'
Petra Degen
Hoofd ergotherapie Skewiel Trynwâlden Zorggroep Tellens

Advies 

Confexion adviseert bij lastige tilsituaties. Er is ruime kennis en jarenlange ervaring aanwezig. Het team van Confexion is al meer dan 25 jaar betrokken bij tillen en transfer vraagstukken.  Wij analyseren het probleem en kunnen meedenken om tot een goede oplossing te komen. Al jaren wordt door ergotherapeuten,  fysiotherapeuten, WMO adviseurs en leveranciers onze expertise gevraagd bij complexe tilsituaties.  Is er een tilband op maat nodig dan maken wij dit in ons eigen atelier. Zo zijn de lijnen kort en wordt het advies direct omgezet in een product. Als u wilt kunt ook naar ons atelier komen om daar een tilband op maat te laten opmeten en laten maken.

'' Voor en door de Zorg wordt concreet gemaakt.''
Geralda Ribberink
Coach Multa/ van Boeijen

Training

Wij verzorgen volledig verzorgde trainingen en workshops voor op het gebied van veilig tillen, goed gebruik van tilhulpmiddelen en inspectie van tilbanden. De trainingen kunnen bij u op lokatie gegeven worden of bij Confexion. Tijdens de gezond en zekerdagen voor ergocoaches worden jaarlijks samen met JOYinCARE een aantal verkorte versies van  workshops gehouden. 

Bij Confexion zijn 2 ruime trainingsruimtes aanwezig en een aantal kleinere trainingsruimtes. Wij kunnen groepen ontvangen tot 60 personen voor een compleet verzorgde dag of voor een dagdeel. Voor de lunch maken wij gebruik van het restaurant welke gerund wordt door cliënten van VanBoeijen.

De trainingen zijn gericht op ergocoaches, verpleeg, en verzorgend personeel en paramedici. U kunt tevens een kijkje nemen achter de schermen van de productie en testmethodes van de tilbanden. Wij stellen graag met u het programma samen!

Samenwerking

Voor Vitalis heeft Confexion voor diverse instellingen workshops georganiseerd om het goed gebruik van hulpmiddelen te borgen.

Wij werken samen met andere partijen welke zich gespecialiseerd hebben in trainingen en advies voor de gezondheidszorg om zo voor u een compleet pakket te kunnen aanbieden, afgestemd op uw wensen en behoeften.