Een mooie avond bij Drentse Onderneming van het Jaar

Wat een mooie avond bij de Drentse Onderneming van het Jaar en wat een mooie waardering van de jury voor de pitch van Arko Mossel: “Bevlogen maatschappelijke ondernemer en onderneming, energieke speech. Aandacht voor mens en maatschappij. Actueel met Corona in het achterhoofd en de landelijke zorg voor de zorg”. We zijn net niet bij de laatste 3 geëindigd maar zijn ongelofelijk trots op deze mijlpaal en goede beoordeling. Bedankt allemaal voor de steun!

Confexion genomineerd tot Drentse Onderneming van het Jaar 2020

We zijn ontzettend blij en verrast dat we te horen hebben gekregen dat we genomineerd zijn voor ‘Drentse onderneming van het jaar 2020’. Uit liefs 153 aanmeldingen heeft de jury ons in een rijtje met 9 andere bedrijven geplaatst. De komende tijd moeten wij en de andere genomineerden zich voorbereiden op de nominatiebijeenkomst in oktober. Hier krijgen wij en de andere genomineerden de gelegenheid om zich te presenteren en te benadrukken waarom juist zij door moeten gaan naar de finale. De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdagavond 24 november, tijdens de feestelijke finale. Waar de finale exact plaats gaat vinden – online of in een theater – is vanzelfsprekend nog niet bekend. 

Werkbezoek Jetta Klijnsma aan Confexion

Wij kijken terug op een leuk en goed werkbezoek van Jetta Klijnsma, commissaris van de Koning in Drenthe. Op 15 juni 2020 bezocht ze Confexion om zich te laten informeren over het sociaal karakter van ons bedrijf en de wijze van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Tilbanden uit Assen helpen patiënten over ziekenhuizen verspreiden

Confexion in Assen maakt wekelijks honderden tilbanden die worden gebruikt in de zorg. Normaal maken ze vooral banden die helpen om bijvoorbeeld een persoon met een handicap uit bed te tillen en in een rolstoel te helpen. Tijdens de coronacrisis zijn vooral de banden voor eenmalig gebruik niet om aan te slepen. Op 7 april 2020 kwam RTV Drenthe deze reportage maken over onze productie van disposable tilbanden tijdens de coronacrisis. Klik hier voor de reportage en bijbehorend artikel. (Foto: RTV Drenthe)

Voor Ieder Persoonlijk

De VIP tilband is een verblijfstilband waar de client comfortabel op kan blijven zitten of liggen. De VIP tilband loopt door over het zitvlak en heeft een kleine opening bij de stuit waardoor het een veilige tilband is voor heel veel clienten. De VIP tilband kan uitgevoerd worden in diverse materialen zoals bamboe en Coolplus ®  Voor een client waar de VIP tilband s’nachts wordt gebruikt in een ligorthe hebben we de tilband wel heel persoonlijk gemaakt. Door het aanbrengen van maantjes, kan er geen verwarring ontstaan en weten de client en de begeleiders precies welke tilband gebruikt moet worden. Dit maakt het niet alleen veilig maar ook leuk om getild te worden!